Op werkdagen voor 6:00 uur besteld morgen in huis Gratis bezorging in Nederland vanaf € 50 Bezoek en afhaaladres Service, advies en Garantie

Afdeknet 18 x 12 meter

Afdeknet 18 x 12 meter
Beweeg uw muis over de afbeelding voor details
Product gegevens :
Merk : BM Afdeknet
Type : 18 x 12 meter
Soort : Zeer sterk net
Geschikt voor : Vijvernetten, Vogelnetten, Fruitnetten, Voillere netten
Specificaties :
Afmetingen 18 x 12 meter
Maasweidte 19x19 mm
Kleur Zwart
Materiaal Polypropeen
Voordeel: U kunt het net op het door u gewenste formaat afknippen!
Omschrijving :

Voordelen van een vijvernet:

Een afdeknet op uw vijver voorkomt het inwaaien van bladeren en takken in het najaar. Door het tegenhouden van bladeren en takken in de vijver is de kans op algengroei veel minder in het voorjaar, en het vergemakkelijkt het onderhoud van de vijver.Het aanbrengen van een afdeknet schrikt ook reigers en andere indringers af. In de winter is het voedselaanbod voor reigers beperkt. Vissen bewegen minder snel in koud water, daardoor zijn ze een gemakkelijke prooi.  Dit afdeknet is fijnmazig 19x19 mm. Nagenoeg alle bladeren en takken zullen opgevangen worden door het net, waardoor de effectiviteit van het net optimaal is.Het afdeknet ligt vrijwel onzichtbaar op het wateroppervlak omdat het net zwart van kleur is, Ook is het net schimmelbestendig omdat het geen vocht opneemt, dit verlengt de levensduur.

 

Voordelen van een vogelnet:

Als u een groentetuin heeft of een boomgaard met fruit is het vervelend als er steeds vogels op afkomen en het fruit opeten of beschadigen. Het net wat wij u aanbieden is uitermate geschikt om vogels af te weren van uw groentetuin of boomgaard. In een groentetuin of boomgaard bent u vaak aan het werk zodat het net niet laag mag hangen. Het is verstandig om een stevig frame te maken waar u het net overheen spant. Op deze manier heeft u geen last meer van vogels en kunt u gerust in de groentetuin aan het werk.

Afdeknet 18 x 12 meter

Levertijd : 1 werkdag
€ 162,00 incl. btw

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de onderstaande producten:

Persoonlijk advies

Bel: 0318-590507 of mail naar klantenservice@tegapo.nl

Maandag tot vrijdag 08.00-17.00 uur, Zaterdag 08.30 - 12.00 uur

Partners BM winkels 1

Gebruik maken van deze website betekent dat u de Algemene Voorwaarden accepteert. Om Vijvernetten.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.