Op werkdagen voor 6:00 uur besteld morgen in huis Gratis bezorging in Nederland vanaf € 50 Bezoek en afhaaladres Service, advies en Garantie

Afdeknet fijnmazig pro 2 x 4 meter

Afdeknet fijnmazig pro 2 x 4  meter
Beweeg uw muis over de afbeelding voor details
Specificaties :
Afmetingen 2x4 meter
Maasweidte 6x7 mm
Kleur Groen met zwart
Materiaal Polypropeen
Voordeel: U kunt het net op het door u gewenste formaat afknippen!
Omschrijving :

Als u op zoek bent naar een vijvernet die kleine bladeren en naalden uit uw vijver moet houden dan heeft u het juiste net gevonden. Dit net is speciaal geproduceerd voor de professionele markt en wordt dus veel gebruikt door vijverbouwers en hoveniers. Wij mogen dit net ook verkopen aan particulieren zodat u ook gebruik kunt maken van topkwaliteit vijvernet met 10 jaar garantie.

 

Dit net is een weefsel die hoofdzakelijk groen is van kleur, er zit ook een zwart weefsel doorheen. De speciale manier waarop dit net geweven is zorgt ervoor dat u dit speciaal op uw eigen vijver afmeting kunt afknippen. Omdat u dit zelf op maat kunt maken bent u ongeveer 3x zo voordelig uit dan een maatwerk net.

 

Afdeknet fijnmazig pro 2 x 4 meter

Korting : 10%
Levertijd : 1 werkdag
€ 9,73 incl. btw
Aantal:

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de onderstaande producten:

Persoonlijk advies

Bel: 0318-590507 of mail naar klantenservice@tegapo.nl

Maandag tot vrijdag 08.00-17.00 uur, Zaterdag 08.30 - 12.00 uur

Partners BM winkels 1

Gebruik maken van deze website betekent dat u de Algemene Voorwaarden accepteert. Om Vijvernetten.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.