Op werkdagen voor 12:00 uur besteld morgen in huis Gratis bezorging in Nederland vanaf € 50 Bezoek en afhaaladres Service, advies en Garantie

Plus afdeknet | Onderstaande netten zijn uitermate goed geschikt als u het net gedurende het hele jaar op uw vijver wilt laten liggen. De afdeknetten hebben onder meer de functie om het ongewenste afval buiten de vijver te houden, dit heeft tot gevolg dat u een stuk schonere vijver krijgt. (geen rottend blad) Het net kan evenals al onze andere netten ook gebruikt worden als bijvoorbeeld een bescherming tegen gevogelte, denk hierbij bijvoorbeeld aan een moestuin. Het Plus afdeknet is van net iets hoogwaardiger materiaal gemaakt dan de basis afdeknetten. Dit heeft tot het gevolg dat dit net een langere levensduur heeft en zodoende ook bestand is tegen weersomstandigheden.

Basis vijvernetten sets 1 Plus vijvernetten sets 1 active Pro vijvernetten sets 1 fijnmazig vijvernet

Netten 8 meter breed 1 Netten 12 meter breed 1 Netten 20 meter breed 1 Grondpennen 1

Persoonlijk advies

Bel: 0318-590507 of mail naar klantenservice@tegapo.nl

Maandag tot vrijdag 08.00-17.00 uur, Zaterdag 08.30 - 12.00 uur

Partners BM winkels 1

Gebruik maken van deze website betekent dat u de Algemene Voorwaarden accepteert. Om Vijvernetten.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.